2. mill i innovasjonstøtte til Asker-gründere

Oppdatert: 6. nov. 2020

Da har styringsgruppen tatt en endelig avgjørelse for vinnere av gründer og innovasjonsfondet. Nivået på søkerne har vært høyt, som gjorde utvelgingsprosessen vanskelig. Dette resulterte med 13 spennende prosjekter. 

Foto: Karl Brannaas, Budstikka
Vinnerne av gründer og innovasjonsfond 2020

Fredag 26. juni ble disse 13 bedriftene invitert til Asker kommune for utdeling av tilsagnsbrev av Ordfører, Lene Conradi. Vi gratulerer Versabatt, Syverstad Gård, Ins-Spo, Mobile Hospital, Ec-play, 3D analyse, Jodacare, MS Donna, Ecofric, Algæ, Marketwell, Fjordtech Solution og CombiPro med tilsagn. 
Bakgrunn for gründer og innovasjonsfond I utfordringene rundt koronakrisen utviklet Asker kommune et gründer- og innovasjonsfond. Dette fondet skal være med å bidra til at næringslivet i Asker bedre kan utnytte de statlige og fylkeskommunale låne- og tilskuddsordningene. Støtten er nøkkelmerket for å brukes i innovasjonsprosjekter som midler for å matche de statlige eller regionale tilskuddsordninger. Støtten utbetales bare dersom den statlige eller regionale tilskuddsordningen til prosjektet blir godkjent. 

141 visninger0 kommentarer