e-Motive Technology rekrutterer

e-Motive Technology styrker teamet med kompetanse fra Eik Idéverksted og NMBU.


Kompetanse hentet fra miljøet på Eik Idéverksted

I samme øyeblikk Fredrik Lie Larsen leverte masteren i maskin, prosess- og produktutvikling ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) startet han å jobbe for e-Motive Technology. Larsen har alltid vært involvert og jobbet i ulike oppstartselskaper gjennom årene på studiene gjennom å være en del av Eik idéverksted.


Gjennom et slikt miljø har han erfaring med tidligere i innovasjonsprosjekter innen undervannsdroner, urban landbruk, undervist i CAD og mye mer. 

Har stor interesse i å utvikle produkter for småprodusenter i motorindustrien.  Larsen ferdigstilte sin masteroppgave hvor fokuset var design av fremre hjuloppheng for et elektrisk leveranse kjøretøy, for Paxster. Paxster, lokalisert i Sarpsborg, utvikler elektriske kjøretøy, primært tilpasset effektiv og ergonomisk distribusjon av post, avis og pakker.  

Jeg skrev for Paxster fordi jeg er veldig interessert i biler, spesielt elektriske. Hjuloppheng er kjempe interessant og komplekst, med mange detaljer som skal balanseres og ikke minst vakkert å se på for en maskiningeniør. -Fredrik Lie Larsen

Nå går veien videre mot e-Motive Technology og til Viken Space i Asker. Blir en del av e-Motive Technology teamet Som en del av teamet i e-Motive kommer han fremover til å jobbe med utvikling av batteripakker, fra prototyping til ferdig produkt samt testing og kvalitetsarbeid rettet mot elektriske kjøretøy. e-Motive utvikler ulike løsninger og leder prosjekter for elektrifisering av alle type fremkomstmidler. En av deres nyeste produkter er Versabatt - som Fredrik kommer til å jobbe spesielt med. 

"Det positivt at det er mye ansvar og at det går fort å se resultater fra eget arbeid i små bedrifter som e-Motive Technology"
40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle