IOT value får kr 35.000,- i støtte til rådgivning av forretningsplan

Oppdatert: 6. nov. 2020

Asker kommune har lansert en ny støtteordning for små bedrifter i Asker.

Ordningen gjelder for små bedrifter som har behov for rådgivning knyttet til forretningsplanen sin, og de kan få dekket hele eller deler av dokumenterte utgifter til rådgivning. Maksimalt støttebeløp per bedrift er på 35 000 kroner. Jo Sundhiem i IOT Value er blant en av gründerne som har søkt om denne støtten. Løpet av høsten 2020 vil han få rådgivning fra Knut H. Nilsen i CODA ADVICE til å utvikle en forretningsplan.


IOT Value AS er en lokal mobiloperatør som leverer SIM kort og administrasjonsverktøy til bruk i sensorer. (Tingenes internett). Selskapet har levert ca 35.000 SIM kort til Norske kunder og løsningen benyttes i dag innen b.la :

- Overvåking av frittgående beitedyr

- Overvåking av fiskeoppdretts-anlegg

- Overvåking av trykk, temperatur og energiforbruk i næringsbygg

- Overvåking av datasentre

- Alarminstallasjoner


"IOT Value har ikke hatt ressurser til å utarbeide en forretningsplan tidligere, og har kommet til et punkt hvor våre produkter har fattet interesse hos store aktører. Vi har nylig inngått en partneravtale med ATEA AS som vil videreselge våre produkter. En skikkelig forretningsplan vil være et viktig steg for oss for å kunne utvikle bedriften videre. "Jo Sundheim, IOT Value AS"


Har du behov for rådgivning?

Les mer om kriterier på Asker kommune sine sider: https://www.asker.kommune.no/.../stotteordning.../ Husk søknadsfrist 31.oktober

158 visninger0 kommentarer