Norjournal årets gründer i Asker og Bærum 2019

En av AskersHus og Viken Space sine gründer, ble kåret til ÅRETS GRÜNDER i Asker og Bærum under tidenes prisutdeling i regi av komikeren og musikeren Alex Rosén på Fornebu onsdag 13. november 2019.

FOTO: KARL BRAANAAS, Budstikka


JURYENS BEGRUNNELSE

Norjournal har vist nyskapning, kreativitet ved å etablere et nytt kontorstøttesystem for en stor og krevende oppdragsgiver. De har med sin løsning dekker et opplagt behov, som i neste omgang bidrar til fornøyde brukere og kunder. De er først ute i landet med sin funksjonalitet som følger nasjonalt standarder.


De startet med 2 ansatte i 2016, så har de drevet lønnsomt med god inntjening, og grafene viser at soliditeten står på grønt område. Idag er de 4 ansatte, 2 med utenlands bakgrunn. De har gjennom sin utvikling av løsning, sikret at Akershus fylkeskommune er i front med e-helseløsninger. Gjennom sitt utviklingsarbeid har de jobbet med andre IT-selskaper for å integrere forskjellige løsninger og tekniske plattformer. Dette er et viktig arbeide for statens satsing på e-helse integrasjon. Bedriften har vært en del av gründermiljøet i AskersHus, og der utviklet deg seg til en lønnsom og etterspurt systemutvikler. 

Dette er veldig stort og overveldende. Jeg vil takke Tannhelsetjenesten i fylket for at de er så innovative og turte å satse på oss. Takk også til kontorfellesskapet hos Viken Space, og til familien.

- gründer, sjef og hovedaksjonær i Norjournal, Torgeir Ønvik Amundsen.

Les mer om Norjournal her

Les mer om utdelingen i Budstikka