Starte og Drive Bedrift dag - 4 april

Oppdatert: 8. apr. 2019

Torsdag 4 april hadde Viken Space 30 lovende gründere på Starte og Drive Bedrift dagen. Dette er et dagsseminar med en unik mulighet til å få grunnleggende kunnskap som kan hjelpe gründere i etableringsfasen. dagen var tettpakket program hvor gründerne får tips og råd fra sentrale aktører som alle gründere må forholde seg til i oppstartsfasen.


Lokale gründer deler sin sin gründer historie

Vi fikk mulighet å høre JodaCare sin spennende reise i å det å starte for seg selv. JodaCare er en digital kommunikasjonsløsning som knytter sammen helsepersonell og pårørende rundt personer med demens eller psykisk utviklingshemming. JodaCare brukes i hjemmetjenesten, på sykehjem og i boliger.


Nyttige råd fra aktører knyttet til oppstart

Gjennom arrangementet fikk deltakerne møte representanter fra sentrale etater og virksomhet som skal hjelpe lovende gründere med oppstartfasen. Gjennom dagen holdes korte format med nyttig innlegg fra aktører som Altinn, Brønnøysundregisteret, Norid, Patentstyret, NAV, Visma, Etablerertjenesten i nye Asker og Bærum, Danske Bank, Skatteeaten, Innovasjon Norge, Fokus Marketing.


 

Lyst å vite mer om våre aktiviteter og arrangementer? Følg med på våre kommende arrangementer her

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle